SUBE TUS FOTOS AL GRUPO


   
 


FEBRER 2011

 

 

VIATGE ARAMÓN-JAVALAMBRE

 

6 de febrer de 2011.

 Eixida: dia 6 diumenge a les 06 hores.

Preu per persona: 32 € + 3 € de fiança de forfait, amb devolució en acabar d’esquiar a les taquilles de l’estació.

 Inclou autobús, forfait i assegurança de viatge i esquí.

 

* El transport està subvencionat per la Regidoria   d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent.

 

LO MILLOR DE LA JORNADA...

"LA SERVESA"

Si quieres ver o colgar las fotos de la jornada visita el grupo del Club en el Flickr, pulsa en el icono...

CRONICA DE LA EIXIDA...

VIATGE ARAMON-JAVALAMBRE, CLUB ESQUÍ “LA VALL

Dins de la dinàmica del Club en la seua quarta eixida a la neu, este passat cap de setmana es van desplaçar a l'estació de Javalambre un autobús ple de gent, plens d'unes ganes boges per la pràctica d'este esport, es disfrute d'una jornada excepcional tant en el temps regnant, en la qualitat de la neu i les instal·lacions d'esta estació.

L'autobús ple a sobreeixir, desgraciadament amb gent que no va poder assistir per falta de places, i un viatge dins del programa d'esta temporada, patrocinat amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Ontinyent.

En esta escapada a la neu, es va poder comptar amb una monitora professional, la qual va estar a una gran altura i va fer disfrutar als més xicotets, de tot un dia d'esquí, ensenyant-los, practicant la formes i practica sobre la neu. Des del Club, s'aprofita per a felicitar la gran labor d'esta persona, que va estar totalment amb la gent amb la seua agradable simpatia, es comptarà també amb ella, per a este pròxim cap de setmana  en el viatge a Masella organitzat per este Club.

Al finalitzar la jornada, comptem amb l'experiència de José Ramón (Cupido), que després de molts anys en la practica de l'esquí, ens va saber ensenyar d'algun truc que un altre, en este cas va destacar; cervesa fresca a mòdic preu.

Comentar la creació per a la gent del Club, aprofitant les fotos i vídeos que es prenen en les eixides, d'un grup en Flickr (http://www.flickr.com/groups/club_esqui_la_vall), en el qual se n'aniran penjant pels mateixos usuaris de totes les fotos es vagen que realitzant, una altra iniciativa dins de la dinàmica com hem comentat anteriorment, d'esta entitat.

El pròxim viatge serà este pròxim cap de setmana a l'estació de Masella, els assistents disfrutaran de piscina i com no del tradicional ball de disfresses, recordem la que eixida serà el divendres 11 a les 15:00 des de l'avinguda Almaig junt amb la gasolinera Gibsa.

 

Enlaza con la web oficial de la estación de

Javalambrehttp://www.javalambre.com/?cat=1048

 

FICHA TÉCNICA:

A tan sólo una hora y media de Valencia y Zaragoza, ubicada en la Sierra de Javalambre, abrió sus puertas en la temporada 1995/96 para ampliar la oferta de nieve en la provincia de Teruel. Sus grandes mejoras en accesos e instalaciones, han permitido un espectacular aumento de visitantes de la Comunidad Valenciana, Catalana y la propia Aragonesa.

Esta temporada inaugura un nuevo sector de debutantes en el nuevo sector Lapiaz. Los modernos sistemas de producción de nieve garantizan la práctica del esquí durante la temporada invernal. Aramon Javalambre apuesta por la calidad de sus servicios, para que los amantes del deporte blanco disfruten de unas jornadas de esquí inolvidables.

Para los amantes de la naturaleza, podrán disfrutar de esta por los nuevos senderos panorámicos, que conducen al visitante por el perímetro de la Estación de esquí, pudiendo disfrutar de majestuosas vistas de la Sierra de Javalambre.

 
 
Municipio más cercano: Camarena de La Sierra
Telélefono información 24 h: 902 334 333
Teléfono Oficina y  Reservas Grupos: 978 78 64 00
Fax Oficina y Reservas Grupos: 978 78 64 01
 

Datos de interés:

 
Dominio Esquiable: 14 km. (Todos cuentan con innivación)
Cotas: 1.650 - 2.000 m
Número de pistas: 14 pistas.
Pistas verdes 5
 
Pistas azules 7
 
Pistas rojas 2
 
Pistas freestyle zone 1
Remontes: 9
 
Cañones nieve artificial: 166 cañones
 
Capacidad remontes: 10.060 Esquiadores /Hora.

 


 
   
 
Top